Ποιοί Είμαστε

Επαγγελματίες Λογιστές – Φοροτεχνικοί

Το Λογιστικό Γραφείο μας διαθέτει πολυετή πείρα, επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπιστία και πάντα είναι έτοιμο να βοηθήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα σε οποιοδήποτε λογιστικό και φοροτεχνικο θέμα.

Ο  κ.ΣΟΦΟΣ είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης(ΑΠΘ) ,Λογιστής-Φοροτεχνικος Α τάξης και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Εξειδίκευση

Εξειδικευόμαστε σε όλα τα θέματα φορολογίας ιδιωτών και επιχειρήσεων και είμαστε πάντα ενήμεροι με τις τελευταίες εξελίξεις της Ελληνικής οικονομίας και του λογιστικού συστήματος.

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • Συμπληρώστε την φορολογική δήλωση με την βοήθεια των ειδικών για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
  • ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
  • Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε την νέα σας επιχείρηση. Νόμοι, φορολογία, υποχρεώσεις.
  • ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ
  • Αφήστε την διαδικασία των εσόδων και εξόδων της επιχείρησής σας στους επαγγελματίες.

Το σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον είναι εξαιρετικά περίπλοκο και απαιτητικό, τόσο για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, όσο και για τους ιδιώτες. Οι προκλήσεις είναι μεγάλες και η εξεύρεση άμεσων και βιώσιμων λύσεων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και θα διευκολύνουν τον ιδιώτη, είναι αναγκαία όσο ποτέ.

 

 

Η διαρκής ενημέρωση, τα σύγχρονα μέσα τεχνολογικής υποστήριξης, η υπευθυνότητα στον χειρισμό των υποθέσεων, η διορατικότητα και η άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει κάθε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας είναι σταθερή μας επιδίωξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελευθερίου Βενιζέλου 48

Νεάπολη Θεσσαλονίκης

τηλ:2314061322

κιν:6946780246

sofosni10@gmail.com

Ακολουθήστε μας